Opleidingen BBL

Leren en werken doe je met de BBL opleidingen van HappyCampus. Deze BBL opleidingen zijn geschikt voor verpleegkundigen en verzorgenden op elk niveau. Zo haal je al werkend je diploma en verzeker je jezelf van een uitdagende baan in de zorg. Meer weten over Opleidingen BBL? Vul onder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

HappyCampus gaat trainingen verzorgen op locaties door heel Nederland en niet meer vanuit de Papendorpseweg in Utrecht. Zodra deze data en trainingslocaties bekend zijn, vind je die op de website. Alle deelnemers aan reeds lopende opleidingen en leergangen worden geïnformeerd over de nieuwe locaties en/of data.

HappyCampus werkt nauw samen met ROC’s en HBO's en biedt als werkgever opleidingen aan, zogenoemde Beroeps Begeleide Leerwegen (BBL). Je werkt bij HappyNurse en gaat een dag per week naar school. Je haalt al werkend en lerend je diploma. HappyNurse betaalt je opleiding en je investeert zelf in tijd in je ontwikkeling en werkt na het behalen van je diploma nog zeker enkele jaren bij HappyNurse.

De opleidingen die wij bieden zijn:

  • Verzorgende IG (niveau 3)
  • Verpleegkundige MBO (niveau 4)
  • Verpleegkundige HBO (niveau 5/6)

Invalid Input
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacystatement.