Zorgopleiding en training op maat

HappyCampus ontwikkelt trainingen en zorgopleidingen op maat voor zorginstellingen. Kunt u geen passende zorgopleiding of -training vinden voor uw specifieke opleidingsbehoeften? HappyCampus bespreekt samen met u de leerdoelen en stelt een uniek leerprogramma op maat op. Vraag naar de mogelijkheden.
Vraag een offerte op maat

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacystatement.

De inhoud wordt in nauw overleg op maat voor uw specifieke situatie gemaakt. Het kan vakinhoudelijke verdieping zijn, individuele begeleiding, teambegeleiding of opleidingen en trainingen voor bepaald of al uw verpleegkundig personeel. HappyCampus kan u ook adviseren hoe u uw verpleegkundig personeel het beste kunt faciliteren in hun ontwikkeling. Als u vragen heeft over de mogelijkheden van een opleiding of training op maat voor uw instelling of team, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geaccrediteerde
opleidingen en trainingen

Onze opleidingen en trainingen worden ontwikkeld en verzorgd door zeer ervaren, enthousiaste, hooggekwalificeerde verpleegkundige docenten en zijn geaccrediteerd. HappyNurse is een door SBB erkend leerbedrijf.

keurmerk happycampus 

“ik zorg...
maar ook goed voor mezelf”

Voor alle Nurses die hun vak met passie uitoefenen.
Alle opleidingen en trainingen zijn te volgen door Verpleegkundigen, Verzorgenden en Helpenden van HappyNurse, ook als je niet bij HappyNurse werkt of ZZP’er bent. HappyCampus maakt voor zorginstellingen opleidingen en trainingen volledig op maat voor de afdeling of organisatie. Al meer dan 1.800 verpleegkundigen volgden via HappyCampus een training of opleiding. 

 

Interesse?

Powered BY WHITE

powered by HappyNurse

HappyNurse is een uitzendbureau voor verpleegkundigen en verzorgenden en een thuiszorgorganisatie met vestigingen door heel Nederland.

 

Logo HappyNurse levert vruchten af

HappyCampus Folder Opleidingen

folder HappyCampus

Download hieronder de HappyCampus Folder met daarin een overzicht van opleidingen en trainingen.

 

Download folder

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacystatement.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord