HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief
< terug

In juni heeft een eerste groep medewerkers van HappyNurse Schijndel de maatwerk training 'Omgaan met verschillende vormen van agressie' met veel enthousiasme succesvol gevolgd. Wederom een mooie score behaald op de review van deze deelnemers, daar zijn we trots op! 


De trainer gaf de inhoud van de training vorm met Maik Jansen (ondernemer HappyNurse Thuiszorg) op basis van anonieme echte casussen uit de praktijk vorm gegeven. Onze trainer Mark is zeer ervaren in het werken met cliënten/doelgroepen en trainen van cursisten waarin agressie, geweld en extreme gedragingen voorkomen. Thema van de dag is 'grenzen aangeven'.

 

training omgaan met agressie

 

Training volgen

Wil je deze training ook volgen? De eerste staat gepland op 8 oktober. Je vindt alle trainingen van HappyCampus in de agenda.