HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

HappyCampus gaat trainingen verzorgen op locaties door heel Nederland en niet meer vanuit de Papendorpseweg in Utrecht. Zodra deze data en trainingslocaties bekend zijn, vind je die op de website. Alle deelnemers aan reeds lopende opleidingen en leergangen worden geïnformeerd over de nieuwe locaties en/of data.

< terug
Start nog deze maand met de e-learning HKZ keurmerk voor ZZP’ers in de Zorg

Wil je laten zien dat je als zorgverlener voldoet aan de Wkkgz en de fiscale wetgeving? Haal dan nog deze maand het HKZ Keurmerk voor ZZP'ers in de Zorg. Het keurmerk is bedoeld voor verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders in de langdurige zorg en de thuis- en kraamzorg (niveau 3 t/m 7).

 

Met het keurmerk kun jij aantonen dat je voldoet aan alle wet- en regel- geving. Dit geeft opdrachtgevers zekerheid dat je een zorgverlener bent die professioneel werkt, zowel in zorgverlening als in ondernemerschap.

 

E-learning

HappyNurse neemt jou in deze speciaal ontwikkelde e-learning in 2 uur tijd mee door de inhoud en methode van aanpak. Op jouw eigen tempo en moment vanuit huis of kantoor werken aan de professionalisering van jouw zorg ondernemerschap.

 

Meer weten over het keurmerk?

Bekijk de folder