HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

HappyCampus gaat trainingen verzorgen op locaties door heel Nederland en niet meer vanuit de Papendorpseweg in Utrecht. Zodra deze data en trainingslocaties bekend zijn, vind je die op de website. Alle deelnemers aan reeds lopende opleidingen en leergangen worden geïnformeerd over de nieuwe locaties en/of data.

< terug
drie studieboeken en de tekst leergang Excellerende wijverpleging

Op 30 januari is de leergang excellerende wijkverpleging gestart bij HappyCampus met een enthousiaste groep deelnemers.

Deze leergang leidt verpleegkundigen op tot meester in het vak wijkverpleegkundige.

 

De modernste inzichten in het vak van wijkverpleging komen aan bod. Vakinhoud, indiceren, klinisch redeneren en netwerken in de wijk staan centraal. De rode draad door de leergang is het onderbouwen van al het handelen, steeds reflecteren, leren van elkaar en verwoorden waar de wijkverpleegkundige voor staat.

 

Volg ook een opleiding

Is dit iets voor jou? Of wil je liever iets anders leren? Bekijk ons complete aanbod aan trainingen, leergang en opleidingen.