HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief
< terug
tijdens de HappyCampus carrouseldagen kun vaardigheden oefenen en toetsen, zoals zwachtelen

Wil jij de voorbehouden en risicovolle handelingen weer eens oefenen en toetsen? Dat kan op de HappyCarroussel Toetsdag. De eerstvolgende is nog aankomende week op 28 januari. Lukt dat je niet, dan organiseren we er weer een op 25 februari.


Oefenen en Toetsen

Om bevoegd en bekwaam te blijven is het belangrijk dat je eens per 3 jaar voorbehouden en risicovolle handelingen oefent en toetst.

 

Om alle vaardigheden te kunnen oefenen, is er op 11 februari een oefendag. Op de oefendag is er mogelijkheid om met Vilans protocollen je skills weer op te halen. 

Op de toetsdag wordt volgens deze protocollen en bijbehorende observatielijsten getoetst. Het gaat om ACT-zwachtelen, katheriseren van man en vrouw, inbrengen neus-maagsonde, injecteren sc, im, bloedglucose meten, insuline injecteren en stomazorg.