HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

HappyCampus gaat trainingen verzorgen op locaties door heel Nederland en niet meer vanuit de Papendorpseweg in Utrecht. Zodra deze data en trainingslocaties bekend zijn, vind je die op de website. Alle deelnemers aan reeds lopende opleidingen en leergangen worden geïnformeerd over de nieuwe locaties en/of data.

< terug
Nog plek bij HappyCampus Summerschool in augustus

Heb je in augustus nog tijd op woensdag en wil je diverse verpleegtechnische handelingen toetsen en oefenen? Kom dan naar de HappyCampus Summerschool.

Iedere woensdag worden verschillende voorbehouden en risicovolle handelingen op één dag zowel geoefend als getoetst in het skillslab van de HappyCampus.

 

Dag A of dag B?

Tijdens de HappyCampus Summer School A, op 7 of 21 augustus, oefen je met zuurstof toedienen, katheteriseren van man en vrouw, stomazorg en het inbrengen van een neus-maagsonde.

Tijdens de HappyCampus Summer School B, op 14 of 28 augustus, oefen je het bepalen van de bloedglucose met vingerprik, insuline spuiten, subcutaan injecteren, intramusculair injecteren, zwachtelen met korte rekzwachtels en met UrgoK2.

 

Nu geen tijd?

Geniet je in augustus nog van je vakantie, heb je het te druk met zorg verlenen of wil je een andere training volgen? Bekijk dan het aanbod op de kalender, of de trainingen, leergangen en opleidingen van HappyCampus.