HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

HappyCampus gaat trainingen verzorgen op locaties door heel Nederland en niet meer vanuit de Papendorpseweg in Utrecht. Zodra deze data en trainingslocaties bekend zijn, vind je die op de website. Alle deelnemers aan reeds lopende opleidingen en leergangen worden geïnformeerd over de nieuwe locaties en/of data.

< terug

1 oktober is het de dag van de medicatieveiligheid. Daar haken we als HappyNurse Thuiszorg op in door oktober als Maand van de Medicatieveiligheid uit te roepen en daar video's en blogs over te publiceren. Happy Wijkverpleegkundigen Elly en Nick vertellen in deze video hoe het zit met de 'Dubbele controle'.

 

Maand van de Medicatieveiligheid

De maand van de medicatieveiligheid is bedoeld om extra aandacht te besteden aan de medicatieveiligheid. Iedereen kan er van leren. Iedere week staat er een thema centraal. Aan het begin van de week is er een vlog, een blog op woensdag en op vrijdag is er dan een quizvraag. Met het beantwoorden van de quizvraag kan je aan het einde van de maand een prijs winnen.

 

Meer weten? HappyCampus organiseert ook een training Medicatie en Medicatieveiligheid.