HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

HappyCampus gaat trainingen verzorgen op locaties door heel Nederland en niet meer vanuit de Papendorpseweg in Utrecht. Zodra deze data en trainingslocaties bekend zijn, vind je die op de website. Alle deelnemers aan reeds lopende opleidingen en leergangen worden geïnformeerd over de nieuwe locaties en/of data.

< terug
Leergang Excellerende Wijkverpleging in januari

Afgelopen week zijn Fenna Lindeboom en Katja van Zoeren geslaagd voor de Leergang Excellerende wijkverpleegkundige. Van harte gefeliciteerd!

 

Leergang Excellerende Wijkverpleging

Wil jij ook de leergang Excellerende Wijkverpleging volgen? Deze Post-HBO leergang is ook in 2020 bij HappyCampus te volgen.
 

De opleiding bestaat uit 22 verschillende lessen, zoals Wijkgericht werken, Positieve communicatie, het schrijven van een verbeterplan en nog veel meer! De opleiding is gebaseerd op onder andere de CanMEDS-rollen en het kwaliteitskader wijkverpleging. Voor vragen en inschrijvingen kan je contact met ons opnemen. Als je de leergang haalt, dan krijg je een certificaat en 66 accreditatiepunten.