HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

HappyCampus gaat trainingen verzorgen op locaties door heel Nederland en niet meer vanuit de Papendorpseweg in Utrecht. Zodra deze data en trainingslocaties bekend zijn, vind je die op de website. Alle deelnemers aan reeds lopende opleidingen en leergangen worden geïnformeerd over de nieuwe locaties en/of data.

< terug
HappyCampus training op locatie: Lunteren

Op 6 november was er een training op locatie bij HappyNurse Thuiszorg, het team van Tineke de Wit in Ederveen. De training over medicatie en veiligheid werd drukbezocht, ook de collega Happy Nurses van HappyNurse Thuiszorg Heerenveen en de HappyNurse uitzendbureau's Ede en Groningen waren aanwezig.


Trainer Ed Cijs bracht mooie voorbeelden mee, waarover volop werd gediscussieerd door de aanwezigen.

 

Wil jij ook een training op locatie voor jouw team?

Wil je een training op de Happy Campus volgen? Bekijk dan onze kalender. Liever een training op locatie voor jouw team? Neem dan contact op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

  

HappyCampus training op locatie Lunteren Ederveen