HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief
< terug
HappyCampus Summer School

In de maanden juli en augustus draait de campus een speciaal zomerprogramma. Iedere week is er ruimte voor een oefendag op diverse verpleegtechnische handelingen welke op dezelfde dag ook afgetoetst kunnen worden. 

 

HappyCampus Summer School A en B

Tijdens de HappyCampus Summer School A oefen je met zuurstof toedienen, katheteriseren van man en vrouw, stomazorg en het inbrengen van een neus-maagsonde.

Tijdens de HappyCampus Summer School B oefen je het bepalen van de bloedglucose met vingerprik, insuline spuiten, subcutaan injecteren, intramusculair injecteren, zwachtelen met korte rekzwachtels en met UrgoK2.

 

Bekijk de kalender voor de data.

 

Daarnaast is er bij HappyCampus er ruimte voor maatwerk met diverse trainingen en onder begeleiding oefenen in het SkillsLab. Neem voor informatie over deelname en aanmelding contact met ons op.