HappyCampus Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over zorg en educatie. Ook plaatsen we regelmatig handige tips en houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en leergangen. Wil je niets missen over alles wat met zorg en educatie te maken heeft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

HappyCampus gaat trainingen verzorgen op locaties door heel Nederland en niet meer vanuit de Papendorpseweg in Utrecht. Zodra deze data en trainingslocaties bekend zijn, vind je die op de website. Alle deelnemers aan reeds lopende opleidingen en leergangen worden geïnformeerd over de nieuwe locaties en/of data.

< terug
Carina tevreden over oefendag bij HappyCampus

Carina de Bruijn, verzorgende IG in het wijkteam HappyNurse Amsterdam Osdorp, volgde vandaag een oefendag bij HappyCampus.

Klein groepje

Carina is tevreden over de oefendag Verpleegtechnische handelingen in het kader van de wet BIG: “Ik vind deze training van HappyCampus heel leerzaam. De meerwaarde is dat je met een klein groepje traint in een professionele omgeving, direct vragen kunt stellen en interactief bezig bent met elkaar. Dat is heel wat anders dan met 23 leerlingen in een klaslokaal. Echt een aanrader!”

 

Wil je ook een training volgen via HappyCampus of een oefendag bijwonen? Bekijk dan het overzicht van alle trainingen.