Dit programma voor (wijk)verpleegkundigen biedt de mogelijkheid om verder te groeien als meester in het vak. Dit programma is een uitstekend vervolg op de leergang excellerende wijkverpleging, maar kan door elke verpleegkundig manager gevolgd worden. In dit programma worden de volgende thema’s aangereikt:-

  • Tools voor verandering: om te leren omgaan met veranderingen die zich steeds aandienen in de zorg;
  • Staan voor je vak: om vanuit bezieling, kracht en vakmanschap te leren verwoorden waar je voor staat in je team en daarbuiten;
  • Sturen op vakinhoud: om richtlijnen, protocollen, standaarden en zorgpaden te leren gebruiken als basis voor verpleegkundig handelen.

Dit programma bieden wij op maat aan voor uw organisatie. Naast de vaste modules van deze leergang is er een aantal optionele modules die voor uw organisatie kunnen worden toegevoegd aan het programma, afhankelijk van de behoefte die uw organisatie heeft. Wij stellen op verzoek een offerte voor u samen. Per programma kunnen maximaal vijftien (wijk)verpleegkundigen deelnemen. Het basisprogramma beslaat negen dagdelen verdeeld over vijf maanden. Data worden in overleg met u vastgesteld. 

Maximaal aantal deelnemers 15
Prijs per persoon € 9 000,00 *
Functieniveau(s) 5
Locatie HappyCampus Utrecht
* Voor medewerkers van HappyNurse geldt alleen een borg van € 200,00 die na deelname wordt terugbetaald.

Kalender data

Nog geen kalender data bekend.
Wil jij als eerste weten wanneer er een nieuwe datum bekend is? Vul dan het contactformulier in. Wij sturen je daarna vrijblijvend een berichtje.
naar leergangenoverzicht