Van hooggekwalificeerde verpleegkundigen worden excellente vaardigheden verwacht die veel verder reiken dan alleen zorg aan patiƫnten of cliƫnten. Zij moeten zich presenteren, omgaan met moeilijk gedrag in groepen, multidisciplinair samenwerken, hun standpunten onderbouwen, enzovoort. In vijf dagen, verdeeld over een aantal weken, komen deze aanvullende vaardigheden aan bod, die u graag zou willen ontwikkelen bij uw verpleegkundigen.
Wij bieden deze leergang aan op maat voor uw organisatie. Naast de vaste modules van deze leergang is er een aantal optionele modules die voor uw organisatie kunnen worden toegevoegd aan de leergang, afhankelijk van de behoefte die u als organisatie heeft. Wij stellen op verzoek een offerte voor u samen. De leergang varieert van vijf tot tien lesdagen afhankelijk van uw behoefte. De lesdagen vinden eens per maand plaats en data worden in overleg vastgesteld. Per leergang kunnen maximaal vijftien verpleegkundigen deelnemen.

Maximaal aantal deelnemers 15
Prijs per persoon € 9 000,00 *
Functieniveau(s) 4, 5
Locatie HappyCampus Utrecht
* Voor medewerkers van HappyNurse geldt alleen een borg van € 200,00 die na deelname wordt terugbetaald.

Kalender data

Nog geen kalender data bekend.
Wil jij als eerste weten wanneer er een nieuwe datum bekend is? Vul dan het contactformulier in. Wij sturen je daarna vrijblijvend een berichtje.
naar leergangenoverzicht