Afbeelding ALT-tag: hand tekent een stijgende lijn met de tekst zorgpersoneel

Naar verwachting zullen er in 2020 1,5 miljoen personen in de zorg werken. De vraag naar zorgpersoneel blijft groot. Ook zal de zorgsector in 2020 sneller groeien dan de gehele economie, vooral de ouderenzorg. De economen verwachten een groei van 2,5 procent voor de gehele zorgsector. Dit biedt kansen voor ondernemers die hun eigen uitzendbureau of thuiszorgorganisatie willen starten.

Als jij een eigen vestiging van HappyZorg start, neemt HappyZorg je alle rompslomp uit handen, zodat jij je geheel op de zorg kunt focussen, maar we zorgen ook voor een goede opleiding. In een aantal weken tijd werken we je met dit programma in tot nieuwe zorgondernemer. Wil je weten wat er allemaal aan bod komt?

Je overweegt wel eens om voor jezelf te beginnen. De visie van HappyZorg spreekt je aan, maar de stap om te gaan solliciteren heb je nog niet genomen. Wij weten dat de stap om voor jezelf te beginnen met een eigen wijkteam of uitzendbureau nogal wat voeten in aarde heeft. De beste potentiële zorgondernemers gaan ook niet over één nacht ijs.

HappyZorg zorgondernemer Karima el Monyri (42) is nu een aantal maanden bezig met haar eigen HappyZorg wijkteam in Veenendaal. Zij vertelt hoe het nu gaat.

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000