Over HappyCampus

Opleidingen en trainingen vormen een onmisbare schakel in het bevorderen van het geluk en de kwaliteit van onze Verpleegkundigen en Verzorgenden. HappyNurse besteedt daar veel aandacht aan en heeft haar eigen HappyCampus. HappyNurse is een uitzendbureau voor Verpleegkundigen en Verzorgenden en een thuiszorgorganisatie met vestigingen in heel Nederland.

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacystatement.

Ons team

Het HappyCampus Team bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren medewerkers. We houden graag de lijntjes kort en het contact persoonlijk.

Onze 20 trainers, opleiders en coaches zijn allen zorgvuldig geselecteerd, getraind en hoog opgeleid.

agnes de haan

Agnes de Haan

Manager opleidingen en trainingen
E: agnes.dehaan@happynurse.nl

T: 085-0435835

 

Ik ben Agnes de Haan en ik ben begonnen als trainer met het ontwikkelen van trainingen in voorbehouden handelingen voor HappyNurse. Inmiddels heb ik dat zo ver uitgebouwd dat de HappyCampus inmiddels een volwaardig opleidingsbedrijf is geworden. Ik werk continu aan het verder ontwikkelen van de HappyCampus, we spelen in op de behoeften van verpleegkundigen en verzorgenden bij HappyNurse maar ook bij ZZP’ers en bij klanten van HappyNurse. Ik coördineer alle opleidingen en trainingen, onderhoud contact met de groep van trainers & opleiders en vind het ook heerlijk om zelf af en toe nog een training te verzorgen.

Geaccrediteerde
opleidingen en trainingen

Onze opleidingen en trainingen worden ontwikkeld en verzorgd door zeer ervaren, enthousiaste, hooggekwalificeerde verpleegkundige docenten en zijn geaccrediteerd. HappyNurse is een door SBB erkend leerbedrijf.

keurmerk happycampus 

“ik zorg...
maar ook goed voor mezelf”

Voor alle Nurses die hun vak met passie uitoefenen.
Alle opleidingen en trainingen zijn te volgen door Verpleegkundigen, Verzorgenden en Helpenden van HappyNurse, ook als je niet bij HappyNurse werkt of ZZP’er bent. HappyCampus maakt voor zorginstellingen opleidingen en trainingen volledig op maat voor de afdeling of organisatie. Al meer dan 1.800 verpleegkundigen volgden via HappyCampus een training of opleiding. 

 

Interesse?

Powered BY WHITE

powered by HappyNurse

HappyNurse is een uitzendbureau voor verpleegkundigen en verzorgenden en een thuiszorgorganisatie met vestigingen door heel Nederland.

 

Logo HappyNurse levert vruchten af

HappyCampus Folder Opleidingen

folder HappyCampus

Download hieronder de HappyCampus Folder met daarin een overzicht van opleidingen en trainingen.

 

Download folder

HappyNurse in de tijd

Tijdslijn geschiedenis HappyNurse

De agenda voor iedereen in de zorg 
De leukste en meest kleurrijke agenda voor verpleegkundig personeel

 

nursenotebook.nl

Vacatures

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacystatement.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord